Pensionat Kryp Inn

Jag tycker det är lika trevligt som vanligt att få skriva några inlägg här på bloggen. Nu var det ett tag sedan jag skrev senast, för jag har nämligen tagit några dagars semester med barn och familj, och vi åkte till ett underbart litet hotel i Norberg som heter Pensionat Kryp Inn. Givetvis bestämde jag mig för att dessa dagar skulle innehålla massor av kvalitetstid, så allt vad datorer och surfplattor hette var bannlysta, vi skulle ägna dessa dygn till att rå om varandra, och det gjorde vi också. Det är ett mysigt hotel i Norberg, pensionat Kryp Inn. Har ni möjlighet att ta ledigt några dagar så vill jag råda er till att åka dit. Det här är ett hotel i Norberg som kommer att uppskattas av alla i familjen, stora som små, och skulle du vara ensamstående så är du förstås lika välkommen som alla andra, jag kan inte tänka mig att någon inte skulle trivas på Pensionat Kryp Inn, särskilt inte med tanke på att det finns så mycket att göra och se, det är bara att ge sig ut på en promenad i närområdet, då hittar man många restauranger, barer, caféer, allt sådant som förgyller ens semester. Jag uppskattar även att få njuta av vacker natur, även detta finns det i överflöd i nära anslutning till detta hotel i Norberg. Om det är något ni funderar över kan ni förstås ta kontakt med detta hotel i Norberg eller varför inte gå in på deras sida på nätet. Nu får ni ha det så bra, redan om en stund kommer nästa inlägg, välkomna tillbaka om en kvart eller två!